Hoe werkt het?

Minimum huurbedrag: €35,-

Voor wat voor evenementen verhuren jullie de items?

Onze items zijn te huur voor elke gelegenheid! Denk aan bruiloften, feesten, verjaardag, 21 diner, fotoshoot, babyshower, productlancering of press event. Wat jij wil!

Hoe kan ik de items huren?

Voeg alle items die jij wilt toe aan je winkelwagen. Vul al je gegevens in en zet in het opmerkingen vak voor welke datum je wilt huren en of je het zelf komt ophalen of dat het moet worden bezorgd. Als het moet worden bezorgd, vul hier dan ook meteen het adres in waar de items moeten worden geleverd. Vervolgens reken je af. Je ziet de totaalprijs van de gekozen huurartikelen, maar je hoeft nog niks te betalen.  Wij krijgen de bestelling binnen en wij gaan kijken of alle huurartikelen nog beschikbaar zijn voor jouw datum. We nemen contact met je op. Vervolgens krijg je een offerte toegestuurd waar alle kosten op staan. Als de offerte is betaald wordt de boeking definitief. 

Betalingsvoorwaarden

Na dat je de bevestiging hebt gekregen dat al jouw gekozen spullen beschikbaar zijn op jouw datum, ontvang je een offerte. Je boeking wordt definitief als het volledige bedrag is betaald. Als je hebt betaald kan niemand anders er meer met jouw gekozen items vandoor gaan. 

Borg

Wij vertrouwen erop dat jullie zorgvuldig omgaan met de gehuurde artikelen, maar het kan gebeuren dat er iets stuk gaat of dat je items kwijtraakt. Daarom brengen wij bij elke verhuuropdracht borg in rekening. Eventuele kosten voor reparatie of vervanging van items worden hiermee verrekend. Bij compleet en onbeschadigd retourneren van de items zul je natuurlijk het hele bedrag weer terugkrijgen. Als de kosten voor reparatie of vervanging hoger zijn dan de borg, wordt er een factuur gestuurd met het betreffende bedrag. Deze dient binnen 5 werkdagen betaald te worden. 

  • Bij een besteding onder €100 = de borg €100
  • Bij een besteding van €100 tot €250 = de borg €150
  • Bij een bestelling van €250 tot €500 = de borg €300
  • Bij een bestelling van €500 of meer = de borg €500

Huurperiode

Je huurt de items voor een periode van 3 dagen. Zo heb je één dag voor het ophalen en opbouwen, één dag voor gebruiken en één dag voor het afbouwen en terugbrengen. Wil je een kortere of eventueel langere huurperiode? Dit kan in overleg en bij een langere huurperiode tegen een meerprijs van 15% van het totaalbedrag per dag.

Minimum bestelbedrag

Wij maken gebruik van een minimum bestelbedrag van €300 (exclusief bezorgkosten en borg) voor bezorging. Wil je voor minder dan €300 huren? Dan kan je de items zelf komen ophalen in Rhoon (net onder Rotterdam).

Items zelf ophalen

Alle items kan je zelf komen ophalen in Rhoon. Zorg er dan wel voor dat de items goed vast kunnen worden gezet en je dekens bij je hebt om over de items heen te doen, zodat deze tijdens de rit niet beschadigen. We maken samen een afspraak wanneer je de items op komt halen en wanneer je ze weer terug komt brengen. 

Items laten bezorgen

Wij bezorgen graag alle items op locatie. Wij rekenen hiervoor een starttarief van €30 plus €0,50 per kilometer. Is jouw locatie 20 km vanuit Rhoon? Dan rekenen wij €30 + (20 x €0,50) = €40. Dit bedrag keer 2 voor het brengen en ophalen. De totale bezorgkosten  komen dan uit op een bedrag van €80 voor het brengen en ophalen van de spullen.

Wij brengen de spullen tot aan de plek waar wij met onze auto of bus bij kunnen. Wij laden de spullen uit en helpen niet met de spullen klaarzetten. Het is handig als jullie zelf wat mensen regelen die jullie hierbij kunnen helpen. 

Schade of verlies

Het kan gebeuren dat er iets stuk gaat of dat je items kwijtraakt. De kosten voor reparatie of vervanging van items wordt verrekend met de betaalde borg.  Als de kosten voor reparatie of vervanging hoger zijn dan de borg, wordt er een factuur gestuurd met het betreffende bedrag.

Verhuuropdracht wijzigen

Gebeurt er iets waardoor je je huuritems wilt veranderen? Dan kijken we graag met je mee wat de mogelijkheden zijn. Na het betalen van de factuur worden de gekozen items voor je gereserveerd. Het aanpassen van de gekozen huuritems kan alleen als het verhuurbedrag gelijk blijft en als er andere artikelen beschikbaar zijn. Extra items erbij huren is wel mogelijk (op basis van beschikbaarheid). 

Annuleren

Tot en met 8 weken voor het afhaalmoment is het mogelijk om de bestelling kosteloos te annuleren.

  • Annuleren binnen 8 weken tot  4 weken: 35% van de orderkosten.
  • Annuleren binnen 4 weken tot 2 weken: 50% van de orderkosten.
  • Annuleren binnen 2 weken tot afhaalmoment: 100% van de orderkosten.

Heb je nog meer vragen?

Wij beantwoorden graag al je vragen!

Mail naar: info@dreamondecor.nl