21 diner organiseren

Het bereiken van je 21e verjaardag is iets wat gevierd mag worden! Veel meiden doen dit tegenwoordig met een 21 diner. Het 21 diner is komen overwaaien uit Amerika en sinds kort ook erg populair in Nederland. Traditioneel houd je een diner bij jou thuis, waar je ouders zullen zorgen voor een heerlijk diner. Maar een 21 diner organiseren: er komt veel bij kijken. Wie nodig je uit? Wat wordt het thema? Welke decoratie wil ik? Wat wordt het menu voor mijn 21 diner? Veel om over na te denken.

21 diner decoratie huren, 21 lichtcijfers Rotterdam

Gastenlijst

Bepaal wie van je vriendinnen je bij je 21 diner wilt hebben. Wil je het klein houden of pak je groot uit en nodig je al je vriendinnen uit? Het is natuurlijk aan jou.

Bepaal het thema van je 21 diner

Het is handig om een thema uit te kiezen voor je 21 diner. Je kan het heel specifiek maken zoals Mamma Mia of disco, maar je kan ook gewoon kiezen voor een bepaalde kleur of een land. Zo zijn onze koralen dinerborden erg populair, dus sommige meiden vinden het leuk om hier een thema van te maken.

Uitnodigingen versturen

Bij een 21 diner horen ook mooie uitnodigingen. Dit moeten wel echte papieren uitnodigingen zijn. Je kan deze laten maken of zelf ontwerpen en laten drukken. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Zorg wel dat je dit op tijd regelt, zodat iedereen vast je datum beschikbaar kan houden.

Bepaal het menu van je 21 diner

Bij een echt 21 diner horen meerdere gangen. Van een heerlijk voorgerecht, tot de bijzonderste amuses en natuurlijk mag een lekker toetje ook niet vergeten worden (tip: huur onze donut wall voor een unieke presentatie van donuts als nagerecht of huur één van onze andere leuke vintage barren). Ga met je ouders zitten en stel een menu samen waar jij vrolijk van wordt. Je kan nooit iedereen tevreden stellen, dus kies voor de gerechten die jij heerlijk vindt. Wel moet je natuurlijk rekening houden met allergieën.

Als het menu vast staat kan je eventueel ook een menu ontwerpen en deze laten drukken.

21 diner decoratie

De decoratie van je 21 diner is vaak het meeste werk en ook erg belangrijk. De kleuren moeten natuurlijk bij het thema passen en de tafelstyling moet sowieso chique zijn. Hier komen wij om de hoek kijken. Wij helpen je graag met het creëren van de perfecte aankleding van jou 21 diner. Bekijk hier al onze verhuur items en bepaal wat voor jou belangrijk is. We hebben mooie witte tafelkleden, tafellopers in verschillende kleuren en natuurlijk kandelaars en vaasjes. Daarnaast hebben we prachtige dinerborden, glazen en mooi bestek.

21 diner

Wij helpen je graag met de tafelstyling van je diner. Heb je vragen? Stuur ons even een mailtje (info@dreamondecor.nl), we denken graag met je mee.

Lichtletters 21

Naast de tafeldecoratie is het natuurlijk ook leuk om de rest van je ruimte gezellig aan te kleden. Een leuk idee is om een photobooth hoekje te maken. Je moet natuurlijk wel genoeg leuke foto’s hebben voor op insta. Wij hebben natuurlijk de echte eyecather voor in een fotobooth, namelijk 21 lichtletters. Deze lichtgevende cijfers zorgen voor een gezellige sfeer en iedereen zal hier jaloers van worden.

21 lichtcijfers

Naast deze lichtcijfers verhuren we nog veel meer leuke decoratie, zoals de donut wall (om donuts aan op te hangen) maar ook een unieke pauwenstoel die geweldig staat op foto’s.

Pauwenstoel

Met deze tips kom je al een heel eind! Zorg dat je op tijd begint met het organiseren van je 21 diner en vergeet niet: het hoeft niet perfect te zijn. Zo lang jij en je vriendinnen maar genieten, dan is het goed!